In elk moment een eeuwigheid

Keramische gietsteen

 55,00

De sierlijke letters van deze in steen gebeeldhouwde tekst zijn door Maud Bekaert eerst met pen en inkt op papier geschreven. Dat ontwerp heeft ze vervolgens met carbonpapier en een kraspunt overgezet op een antieke witsteen. Van die witsteen heeft ze een mal gemaakt en in die mal is deze geschenksteen gegoten. De gietsteen die ze hiervoor gebruikt is een mengeling van fijngemalen witte marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar ook nog eens geschilderd met de hand. Het sierlijke kalligrafische ontwerp en de ruwe randen van de steen geven deze tekst in steen een idyllisch karakter. Deze tekst in steen is een bijzonder geschenk voor een verjaardag, jubileum, pensioenviering of zomaar om te schenken aan een liefhebber van kalligrafie, letters in steen of poëzie.

Je kan ervoor kiezen om de steen te laten personaliseren. Onder de tekst is daar plaats voor. Maud Bekaert schrijft er dan in haar sierlijk handschrift de namen van een koppel en eventueel ook een datum bij. Ook een korte tekst is mogelijk. Indien je de steen wil laten personaliseren, vermeld dan de namen en eventueel de datum of de tekst (maximum een tiental woorden) die je erbij wil. Voor het personaliseren van een steen kan er een wachttijd zijn. Die loopt meestal niet langer op dan enkele dagen. Wil je weten hoe lang het zal duren voor de steen kan worden verzonden? Mail dan naar Maud via maud@maudbekaert.be

In de achterkant van de steen zitten twee nylon haakjes waarmee je de steen kan ophangen aan de muur. Wil je de steen liever rechtop zetten? Bestel dan via deze link 2 steuntjes waarin je de steen mooi rechtop kan zetten.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is bovendien ook met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren.

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: ,

53 x 11 x 1,5 cm

De witte steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in dezelfde gietsteen maar bovendien met de hand geschilderd met acrylverf.

In de achterkant van de steen zitten twee nylon haakjes. Als je door die twee haakjes een stevig touwtje knoopt kan je de steen makkelijk ophangen aan één bevestigingspunt in de muur. Wil je de steen liever ergens zetten, dan kan je 2 steuntjes bijbestellen waarin je de steen kan rechtop zetten.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een winkel en letterhuis heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In het letterhuis dat achter de winkel gelegen is, toont ze een steeds wisselende collectie letterkunstwerken waarvan Maud slechts één of enkele exemplaren maakt. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond hedendaagse rouwgeschenken en teksten bij afscheid.

TERUG NAAR OVERZICHT