Go

Keramische gietsteen

 12,50

6 op voorraad

Het ontwerp van het woord GO is strak en minimalistisch. Dat maakt de boodschap nog krachtiger: Ga! Ga ervoor! In tegenstelling tot de meeste door letterbeeldhouwer Maud Bekaert in steen gebeeldhouwde ontwerpen zijn hier niet de letters weg gekapt maar de steen rondom de letters. De sterk typografische letters liggen als het ware boven op de steen. De steen is met de hand gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk en zit verpakt in een mooi doosje. In het dekseltje van het doosje is de tekst ‘Go for it’ gedrukt. Schenk deze steen aan iemand die voor een uitdaging staat, aan wie een nieuwe job start of aan wie afstudeert.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: LW-G3-2017 Categorie: Tags: , ,

Je kan de steen in het doosje laten en samen met het dekseltje en de tekst uitstallen. Of je kan de steen uit het doosje halen en rechtop zetten.

7,8 x 7,8 x 2 cm

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT