Kei ‘gelukkig…’

Keramische gietsteen

 12,00

23 op voorraad

Onder het gebeeldhouwde woord ‘Gelukkig’ is plaats om een woord bij te schrijven (bijvoorbeeld Gelukkig ‘samen’, Gelukkig ‘bij jou’, Gelukkig ‘zijn’). Je kan dit zelf doen in je eigen handschrift (met een fineliner 0,1 mm) of je kan het laten doen door Maud Bekaert.

De kei past precies in je hand en is qua vorm gebaseerd op een talisman, een geluksbrenger, een amulet. De kalligrafie op de steen oogt broos, fijn en lief en gaat mee met de vorm van de steen. De kei is stijlvol verpakt in een stoffen wikkel.

Tip: Gelukkig ‘samen’ is mooi voor een huwelijk. Gelukkig ‘met mijn dag’ is een leuk geschenk voor een lentefeest of communie. Wil je de feesteling ook een cent geven dan kan je dat mooi rond de kei en onder de stoffen wikkel steken. Gelukkig ‘met jou’ is een lief geschenk om aan je geliefde te schenken.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: LW-G4-2017 Categorie: Tags: , , ,

8,5 x 3,5 x 2 cm

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De steen is in een stoffen doekje gewikkeld en de wikkel is met een touwtje vast gebonden rond de steen.

De steen past in je hand en kan ergens worden gelegd.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT