Geboortekaars ‘Wat een wonder’

Keramische gietsteen

 35,00

Deze kaarshouder is door Maud Bekaert speciaal ontworpen als geboorte- of doopkaars. De speelse letters van de tekst ‘Wat een wonder’ passen bij de heuglijke gebeurtenis die een geboorte is. De letters zijn door Maud Bekaert met de hand ontworpen.

Je kan ervoor kiezen om de steen te laten personaliseren. Maud Bekaert schrijft dan rondom de kaars in haar sierlijk handschrift, een naam en eventueel ook een datum. Indien je de steen wil laten personaliseren, vermeld dan de namen en eventueel de datum die je erbij wil. Voor het personaliseren van een steen kan er een wachttijd zijn. Die loopt meestal niet langer op dan enkele dagen. Wil je weten hoe lang het zal duren voor de steen kan worden verzonden? Mail dan naar Maud via maud@maudbekaert.be

De kaars in de steen is een theelicht in standaard formaat van het merk Spaas (standaard of clearlight). Het kaarsje wordt meegeleverd. Nadien is het makkelijk in de handel te krijgen.

 

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , , Tags: , ,

120 x 205 x 20 mm

De gietsteen die gebruikt wordt om deze creatie te maken is een duurzame mengeling van fijngemalen witte marmer en kalk. De grijze variant is gemaakt in dezelfde gietsteen maar is bovendien ook nog met de hand geschilderd, vandaar het contrast tussen de letters en de steen. Onderaan de steen zijn viltjes bevestigd waardoor de kaarshouder geen krassen maakt op de ondergrond. Deze kaarshouder is enkel geschikt voor binnengebruik.

De steen staat stabiel op elke vlakke ondergrond. Onderaan de steen zijn viltjes bevestigd waardoor die geen krassen maakt op de ondergrond.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een winkel en letterhuis heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In het letterhuis dat achter de winkel gelegen is, toont ze een steeds wisselende collectie letterkunstwerken waarvan Maud slechts één of enkele exemplaren maakt. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond hedendaagse rouwgeschenken en teksten bij afscheid.

TERUG NAAR OVERZICHT