Dank

Keramische gietsteen

 18,00

De grote en diepe gebeeldhouwde letters van het woord DANK stralen duurzaamheid. De eenvoud van dit krachtige woord benadrukt waardering. De steen is verpakt in een mooie doos. Ideaal om iemand op een originele manier te bedanken.

De steen is gemaakt in een mengeling van fijngemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in het zelfde materiaal maar ook nog met acrylverf geschilderd met de hand. De steen staat op zichzelf en onderaan de steen zijn viltjes bevestigd zodat de steen geen krassen kan maken op de ondergrond.

Op één van de vier zijkanten van de steen kan een naam en/of een datum worden toegevoegd. Maud Bekaert schrijft dit in een sierlijk handschrift in een fijne zwarte lijn op de steen. Op deze manier personaliseer je het geschenk. Vergeet bij aankoop niet te vermelden als je iets op de steen wil laten schrijven en wat je op de steen wil laten schrijven. Voor het personaliseren van een steen kan er een wachttijd zijn. Die loopt meestal niet langer op dan enkele dagen. Wil je weten hoe lang het zal duren voor de steen kan worden verzonden? Mail dan naar Maud via maud@maudbekaert.be

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is bovendien ook met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren.

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:

9,2 x 9,2 x 2 cm

Het vierkante steentje is standaard verpakt in een mooie stevige witte doos (bodem & deksel). Onderaan het steentje zijn vier ronde viltjes bevestigd zodat het op om het even welke ondergrond geen krassen kan veroorzaken.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een winkel en letterhuis heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In het letterhuis dat achter de winkel gelegen is, toont ze een steeds wisselende collectie letterkunstwerken waarvan Maud slechts één of enkele exemplaren maakt. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond hedendaagse rouwgeschenken en teksten bij afscheid.

TERUG NAAR OVERZICHT