C’est toujours le moment (cortenstaal)

Cortenstaal

 250,00

4 op voorraad

De tekst ‘C’est toujours le moment’ kan je het best vertalen als ‘Het is altijd het moment’. Het moment om te genieten, om met vrienden af te spreken, om je leven voluit te leven, om te zeggen aan wie je liefhebt dat je hen graag ziet, om van de natuur te genieten, … De invulling is voor iedereen anders maar de boodschap dezelfde: stel niet uit wat je nu kan doen en geniet van het moment.

Het ontwerp van de hand van Maud Bekaert is in een strak kader geplaatst dat als het ware ‘het moment’ lijkt in te kaderen. De letters zijn strak en tegelijkertijd tijdloos. De letters zijn gelaserd in cortenstaal. Je kan de muurtekst eenvoudig ophangen door die tegen de muur te bevestigen met vier nageltjes in de hoeken. De tekst kan zowel binnen als buiten worden opgehangen. Hou er buiten rekening mee dat er mogelijks nog wat roest kan vrijkomen door contact met water. Op een bakstenen muur zal je dit nauwelijks merken maar op een tere ondergrond kunnen er vlekken ontstaan.

 

500 x 580 mm (cortenstaal 3 mm dik)

De muurtekst is gelaserd uit cortenstaal

Je kan de muurtekst eenvoudig ophangen door die tegen de muur te bevestigen met vier nageltjes in de hoeken.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT