C’est si peu dire que je t’aime

Keramische gietsteen

 12,00

De vertaling van deze in steen gebeeldhouwde Franse tekst is ‘Het zegt zo weinig als ik zeg dat ik je graag zie’. Je zegt dus eigenlijk aan de persoon aan wie je de steen schenkt ‘Ik zie je liever dan ik je kan zeggen’. De tekst is een regel uit een gedicht van de Franse dichter Aragon. Het is ook de titel van een lied van de gekende Franse zanger Jean Ferrat.

De grote letters vullen de kleine steen volledig wat de innigheid van de tekst benadrukt.

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is bovendien ook met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

Het langwerpige steentje kan zowel staand of liggend worden neergezet. Op de achterkant van de steen zijn viltjes voorzien zodat het om om het even welke ondergrond geen krassen kan nalaten.

19,7 x 3,6 x 1,5 cm

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT