Boomtekst ‘Toi & moi’

Cortenstaal

 30,00

76 op voorraad

‘Jij & ik’…Dit ontwerp werd door Maud Bekaert speciaal gemaakt om op te hangen aan de tak van een boom. Door de vorm van het ontwerp laat  de tekst zich makkelijk wiegen in de wind. Een lief geschenk voor je geliefde of een hartsvriend/vriendin. In de bovenkant van de boomtekst zit een gaatje waarmee je de tekst makkelijk kan ophangen. Een stukje nylon is meegeleverd.

Je kan de tekst ook binnen ophangen, bijvoorbeeld voor het raam. Bevestig dan een oogvijsje in je raamkozijn of aan het plafond.

De tekst is gemaakt in cortenstaal. Cortenstaal is een metaallegering waar onder andere koper in zit. Het specifieke aan cortenstaal is dat de roest die wordt gevormd, een coating legt rond het metaal waardoor het niet kan ‘doorroesten’.

9,2 x 38 cm (2mm dik)

De boomtekst is gemaakt in cortenstaal.

In de boomtekst is een gaatje voorzien. Steek een nylon draad door het gaatje en knoop de nylon draad rond een tak of steek het door een oogvijsje als je de tekst binnen ophangt.  

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een winkel en letterhuis heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In het letterhuis dat achter de winkel gelegen is, toont ze een steeds wisselende collectie letterkunstwerken waarvan Maud slechts één of enkele exemplaren maakt. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond hedendaagse rouwgeschenken en teksten bij afscheid.

TERUG NAAR OVERZICHT