Kaarshouder ‘Amor’

Keramische gietsteen

 18,00

De vertaling van dit Latijnse in steen gehouwen woord is ‘Liefde’. 

Je kan deze originele en met de hand gemaakte kaarshouder schenken bij een geboorte, huwelijk of jubileum. Of uiteraard ook aan je geliefde.

Het kaarsje in de steen is een theelicht in standaard formaat van het merk Spaas (type clearlight) . De kaars wordt meegeleverd. Nadien is het makkelijk in de handel te krijgen. De steen is verpakt in een mooie doos.

 

De steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De grijze steen is gemaakt in hetzelfde materiaal maar is bovendien ook met de hand geschilderd met acrylverf. Beide kleuren zijn sober en neutraal en combineren makkelijk met andere kleuren.

*Alle bestellingen geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden binnen de 24 uur verzonden. 

 

SKU: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

De witte steen is met de hand en ambachtelijk gemaakt in een mengeling van fijn gemalen marmer en kalk. De vierkante steent is standaard verpakt in een mooie stevige doos (bodem en deksel). Eén kaarsje wordt meegeleverd.

9,2 x 9,2 x 2 cm

Onderaan de steen zijn viltjes bevestigd waardoor de kaarshouder geen krassen maakt op de ondergrond.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT