Alles komt goed (klein)

Cortenstaal

 45,00

20 op voorraad

Deze muurtekst is met de hand ontworpen door Maud Bekaert en daarna gelaserd uit cortenstaal. De tekst ‘Alles komt goed’ is de perfecte aanmoediging in tijden van corona waarin we onzeker zijn over wat zal komen.

Cortenstaal is een specifieke metaallegering waar onder andere koper in zit. Het specifieke aan cortenstaal is dat de roest die wordt gevormd, een coating legt rond het metaal waardoor het nooit kan ‘doorroesten’. De roestlaag is een natuurlijke bescherming voor het metaal.

Je kan de muurtekst makkelijk ophangen met twee nageltjes in de linker- en rechterbovenhoek. De tekst kan zowel binnen als buiten worden opgehangen. Hou er buiten rekening mee dat er mogelijks nog wat roest kan vrijkomen door contact met water. Op een bakstenen muur zal je dit nauwelijks merken maar op een tere ondergrond kunnen er vlekken ontstaan.

Deze muurtekst meet 15,5 x 18 cm. Er bestaat van dit ontwerp ook een grotere uitvoering van 35 x 30 cm. Voor meer info over de grotere versie klik hier.

155 x 180 mm, 3mm dik

De muurtekst is gelaserd uit cortenstaal

Je kan de muurtekst makkelijk ophangen met twee nageltjes (of op een ruwere buitenmuur met twee pluggen en vijsjes) in de linker- en rechterbovenhoek.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een winkel en letterhuis heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In het letterhuis dat achter de winkel gelegen is, toont ze een steeds wisselende collectie letterkunstwerken waarvan Maud slechts één of enkele exemplaren maakt. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond hedendaagse rouwgeschenken en teksten bij afscheid.

TERUG NAAR OVERZICHT