Alles komt goed (groot)

Cortenstaal

 110,00

13 op voorraad

Deze muurtekst is met de hand ontworpen door Maud Bekaert en daarna gelaserd in cortenstaal.

Cortenstaal is een specifieke metaallegering waar onder andere koper in zit. Het specifieke aan cortenstaal is dat de roest die wordt gevormd, een coating legt rond het metaal waardoor het nooit kan ‘doorroesten’. De roestlaag is een natuurlijke bescherming voor het metaal.

De tekst ‘Alles komt goed’ is de perfecte aanmoediging in tijden van corona waarin we onzeker zijn over wat zal komen.

Je kan de muurtekst makkelijk ophangen met twee nageltjes in de linker- en rechterbovenhoek (Je ziet hiervan een voorbeeld op één van de foto’s). De tekst kan zowel binnen als buiten worden opgehangen. Hou er buiten rekening mee dat er mogelijks nog wat roest kan vrijkomen door contact met water. Op een bakstenen muur zal je dit nauwelijks merken maar op een tere ondergrond kunnen er vlekken ontstaan.

Cadeautip: schenk deze muurtekst aan wie voor een uitdaging staat op persoonlijk of professioneel vlak.

De tekst is gelaserd uit cortenstaal.

350mm x 300 mm (3mm dik)

Je kan de muurtekst makkelijk ophangen met twee nageltjes (of op een ruwere buitenmuur met twee pluggen en vijsjes) in de linker- en rechterbovenhoek.

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT