Draagtas ‘Alfabet’

Stof

 5,00

Uitverkocht

Alle letters van het alfabet staan alleen, behalve ‘WE’ (of in de Nederlandse vertaling WIJ) staan samen. Met andere woorden: alleen jij en ik staan samen.

De symboliek van het ontwerp maakt van de draagtas een mooi klein geschenk voor een goede vriend of geliefde.

De draagtas is gemaakt in 100% katoen. Maud Bekaert heeft deze tas ontworpen als alternatief voor de vele plastic zakjes die nog steeds overal worden gebruikt en om het gebruik van deze plastic zakjes te helpen beperken. Gebruik deze tas om naar de supermarkt, je werk, de bibliotheek te gaan en draag bij aan een beter milieu. Deze draagtas is ook een leuk geschenkje voor de liefhebber van taal, typografie en kalligrafie.

*Alle bestellingen vanaf 20 euro geplaatst voor zondagavond 20u worden (binnen België) gratis de daaropvolgende maandag verzonden. Voor bestellingen onder 20 euro betaal je 4,95 euro verzendingskosten (verzending binnen 24 u). Express zendingen (+ 4,95 euro) en verzendingen naar andere Europese landen (+5,95 euro) worden eveneens binnen de 24 uur verzonden. 

39 x 42 cm

Ontwerp & realisatie: Maud Bekaert

Maud Bekaert is letterontwerper en letterbeeldhouwer. Ze ontwerpt sinds 1996 letters met potlood, penseel, pen en computer. Die letters verwerkt ze hoofdzakelijk met hamer en beitel in steen. De laatste jaren verwerkt ze daarnaast steeds vaker ook woorden en teksten in metaal, hout en nieuwe hedendaagse materialen. Maud leeft en werkt in Brugge waar ze een atelier en winkel heeft. In haar winkel en op de letterwebshop ontdek je een unieke collectie geschenken. Dit is een groot aanbod aan mooie teksten in vaste formaten. In haar atelier werkt ze daarentegen op maat aan grotere stukken en kunstwerken. Maud Bekaert was één van de eerste makers die het label ‘Handmade in Brugge’ mocht ontvangen. Ze werd zo een ambassadeur van het ambacht letterbeeldhouwen in haar stad. Maud is ook de bedenker en oprichter van Atelier Wolk, een hedendaagse collectie rond afscheid (grafornamenten en grafstenen).

TERUG NAAR OVERZICHT